Δωρεαν αποστολη σε ολη την Ελλαδα 2310-278887 | 6937314478 Παρακολουθηση αποστολης

Η Εταιρεία

Το Paper Hearts ιδρύθηκε το 1993 στην Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου 41 (με Αριστοτέλους).

Από τότε ασχολείται με την διακόσμηση του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου διαθέτοντας συλλογές μοντέρνων και κλασσικών δημιουργών από όλες τις τάσεις της Παγκόσμιας Τέχνης. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους του εσωτερικού και του εξωτερικού διασφαλίζοντας την μεγαλύτερη ποικιλία σε θέματα έργων ζωγραφικής.

Το Pαper Hearts παράλληλα με την δραστηριότητα του στον τομέα των αντιγραφων έργων τέχνης είναι πρωτοπόρο και στο τομέα της κορνίζας (ξύλινης ή μεταλλικής) διαθέτοντας τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Με την πάροδο των χρόνων και μένοντας πιστή σε αυτό το είδος διακόσμησης, το Paper Hearts ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε στην Β. Ελλάδα την επεξεργασία των αντιγράφων με μουσαμά εξασφαλίζοντας έτσι το τέλειο αποτέλεσμα.

Όταν λοιπόν θελήσετε να φτιάξετε ή να ανακαινίσετε το χώρο σας, το Paper Hearts θα αναλάβει να σας προσφέρει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση σε συνδυασμό με την απόλυτη καλαισθησία στον χώρο σας.